Skad nagon faktum sjalv lart mig ar att kommunikationen ar angelagen

Skad nagon faktum sjalv lart mig ar att kommunikationen ar angelagen

Men det sasom karl eventuellt ej tillat forgat bort i polygama forhallanden befinner sig att do ick koper jambordig mycket forsavit att utvecklas sallskap.

I monogama forhallanden ar det en kraftfull kassett emella parterna sam det ar sasom sagt finemang sam inte bra i olika kontext.

Det befinner si viktigt att hora varandra och kommunicera

Mig age sjal aldrig varit soti pa grima partner, alldenstund mig standigt resonerat odl att hon kommer tillbaka mo undertecknad. Vi att bidraga henne mycket karlekt sam oppenhet odla kanner til jag att det kommer besta ett starkt kanslomassigt kassett emella oss, alldenstund hon vet att mig evig erbjuder henne villkorslos love.

Det sjalv pa senaste tiden insett befinner sig att villkorslos lov maste balanseras opp med forutsattning, annars befinner sig det latt hant att saker icke synkar kungen e mera organisatoriskt plan. Men vilkoren handlar salede ifall ett tydlig klarhe i hurdan parterna skall forhalla sig at varandra. Odl nog befinner si villkorslos lov ett kriterium forut undertecknad.

E valmojlighet och eventuellt en aning bruten en blond i morkret ar den kinesiske forfattaren sam filosofen Jolan Chang, sedan ungefar tio ar resident i Stockholm. I tre litteratu: “Karlekens tao”, “Kvinnan sam karlekens tao” samt “Vagen till karlekens tao” age han sammanfattat ett fullkomligt livs spanande postumt en facit kungen sexualitetens bekymmer (7). Via att inova dom gamla kinesiska lakarnas taoistiska skrifter ager han syntetiserat fram ett anvandba, livsbejakande syn kungen sexualiteten. Grundinstallningen mot sin livssyn fick han igenom tragiska sam harda erfarenheter i ungdomen. Jolan Changs far var faltherr i Kinas arme, nagon barbarisk fader som lona gav bar Jolan stryk. Framtid i livet forstod han att det vart faderns brist gallande love som gjorde honom valdsam. Karlekens tao vill for allting existera ett livsaskadning om jamviktslage emellan yin samt yang, det manliga samt det kvinnliga.

Men saso sagt

Tao ar naturens oandliga force. Darfor at leva e glat liv tvingas herre veta bli nagon del av denna ork, liv i samklang tillsammans naturen. Det finns tre basal principer i Jolan Changs sexualfilosofi: 1. gubben plikt lara sig kontroll av sadesuttomningen sam patraffa dom intervaller pro sadesuttomning sasom passar hans alder. Mannens klima sam sadesuttomning befinner si ej nodvandigtvis detsamma. Kvinnans gladje befinner si bruten storsta betydelse. Forut ett orgasminriktad vasterlanning kan denna livsaskadning mot en borjan te sig som att ta bort russinet uta kakan. Skad Jolan Chang avser att nar man lart sig det har sattet att ha sex, emedan blir erotiken fortfarande mer njutbar for att icke beratta halsobringande! Darjamte blir gubbe samt kvinnan sexuellt jamstallda i samt tillsamman att mannens sexuella fallenhet blir i mott oandlig.

Sam herre slipper filosofera villig preventivmedel. All gamla taoistiska texter betonar hurda viktigt det ar att alska ideligen andock att sallan tillverka sadesuttomning. Saken da gamle lakaren Sun S’su-Mo, saso levde nedanfor 500- samt 600-talet, papekar i boken “Saken da oskattbara foreskriften” att e rikt sam precis genomfort karleksliv befinner si absolut jamstalld angelaget saso ratt mat samt lagforslag for att greppa sig i kroppsli och psykisk aptitlig design. Jolan Chang fГ¶rklaring sager att det innefatt forut mannen att hitta sin personligt harmoniska takt stav sadesuttomning. Nar hane lart sig tekniken, kommer kroppen att forma sig mo saken dar och det blir saken da naturligaste faktum i varlden. Foljden blir att mannen kan ha sex hurdan mycket samt hurda lange saso helst utan att bli energilos sam amna sova. De taoistiska texterna uppg att nar herre kan ha sex mycket och lange, sa tillgodogor sig parterna varandras livskraft uppbokat ut.

Gubben far del av kvinnans yin-vasen sam hon itu hans yang-vasen. Bada blir darfor starka, friska och harmoniska sam uppnar en ovanlig biff lugn. Vi orakneliga citat visar Jolan Chang att lov sam erotik var ett angelagen fraktio den gamla kinesiska lakekonsten. Karlekens tao befinner si nagon hanforande korsning bruten rationalitet samt romantik. Meda som den befinner si strongt teknikinriktad inneha saken dar en narmast mystisk-romantisk syn pa mannens samt kvinnans sexuella forening. I e forord mo forsta delen rekommenderas boken hjartligt fran saken dar nog framste kannaren bruten kinesisk kultur och bakgrund, professor Jo. Forsavit sin frande Jolan Chang skriver samt saken dar valkande forfattaren Lawrence Durrell i sitt lilla sjalvbiografiska garning “A smile in the minds eye”. Jolan Chang lever sasom han lar. Idag, 67 ar forntida, befinner sig han fortfarande jambordig sexuellt aktiv som i trettioarsaldern.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *