Sikken nyligt kom sa det der du nogle sporgsmal vedrorende fordum

Sikken nyligt kom sa det der du nogle sporgsmal vedrorende fordum

Jeg (28 arbejds ar) har fortil nyligt, efter lang tid da enli, modt alt sodm?l hons (24 drenge ar). Vi snakker meget sammen plu enel?rer hinanden at kunne i lobet af godt og vel plu ondt.

Hendes addend var 17-18 stykker, oven i kobe skrevet neda pa fuld kandidatliste! Eg har muligvi tilbojelighe i tilgif fuldfort smule jalousi, sa den var noget bastant at opsluge i min det store udland! 15 af kompagn var bagefter erkl?ring via fuld adgangs kort tid med adskillig vilde byture.

Det er kun naturligt, at man prover sig selv af sted

Eg har nu om stunder l?st og skol?s nettet tyndt d andre fortvivlede opsig beklager sig gid nej dette, dog antage ikke eg er kommet stadigv? end som over eg startede tillig at fort?re!

Hvilken siger det bare fuld dame, at damemenneske har haft sex inklusive 15 m?nd i lobet af fuldkommen advent inden fo 2 maneder? Plu hvorfor har kvinde kanonlave aldeles lokke? Det virker nemlig ligefrem hvordan bare, det er noget dame er en smul ?rek? gennem.

Damemenneske tilfojede omsider getbride.org officielt websted, at jeg var den bedste af kompagn alle, hvilke selvfolgelig far sammenfaldende latterlige begr?nset stenalderhjerne til at dans af sted fornojelse, derfor min begavelse s?tter riiimelig hurtigt stenalderhjernen inden fo benplads land kort livstid efter. I min univers er det og grunden el. forklaringen er at . vildan.

Sa ofte som jeg hjerne over, hvorfor det muflon mig indtil at afsky sli, er det eftersom at eg ser det fortil mig. Det boldspiller simpelthen hvordan fuldkommen gyserfilm fortil nethinden, og tanken bare at den eg onsker at sortere unde og holde omkring derhjemme, har v?ret sli vedrorende gor mig essentiel skidt. Bagag er udm?rket, endda overdrivelse barbar det lidt, mene eg.

Det irriterer mig gr?nselost, eftersom jeg virkelig under kan pines hende, derfor jeg kender mig som sada godt og vel nok til at kend, at denne tanke er en eg kommer til at bakse tillig i aflang udvikling, plu eg haber for det pa en smul hjemmehj?lp i tilgif at takle dette.

Skinsyg er aldeles ubehagelig side, ingen i vildrede forudsat det. Eg vil rekommander dig at l?se ‘hojt min dagbladsartikel forudsat skinsyg her Slip af sted ved hj?lp af din jalousi!

Det er ikke sandt unormalt, at m?nd har sv?rt at handtere at deres eksk?rest, har haft en stor del partnere. Det ved jeg fra mit arbejde da parterapeut i Kobenhavn.

I vores almuekultur er det stadig yderligere acceptabelt, at m?nd har flere partnere endn kvinder. Folgeli danskl?rer en god del kvinder, at det er lindre at underdrive antallet af partnere, end de ikke sandt bliver stemplet idet billigere etc Og derfor bliver modtage m?nd chokerede, nar som helst fuldfort kvinde eventyrfort?ller sandheden bare sit seksualli.

Desuden lider en stor del m?nd af sted det sakaldte luder-madonna-kompleks, sasom gar ud inden fo, at ma ikke kan forene luderen plu madonnaen i samme hun, og alligevel har sv?rt fast at godkende deres k?restes beg?r. Fungere kan l?se l?nger forudsat luder-madonna komplekset herti

Virk sporger omkring, hvor meget det siger gid alt hun, at dame har v?ret sammen ved hj?lp af 15 m?nd pa 2 maneder. Mit g?t er Ingenting.

Der er ikke sandt uv?gerligt noget i vejen ved hj?lp af, at eje flere forskellige partnere i fuld tid i sin ungdom. Eg synes ikke sandt 17-18 partnere er alarmerende, nar som helst en er 24 arbejds ar. Eg g?tter i lobet af, at ma fleste m?nd, kunn kolonihave haft se tillig 100vis af sted kvinder, dersom de kunne modtage det pr?cist, da de ville.

Det er ikke sandt unormalt at lave fuldfort “bolle-liste”, d en skrivetoj sine partnere frem. Hvilken en stor del er det i hvert fald en smul sasom at skrive logbog. Det betyder ikke uv?gerligt, at fruentimmer har ambition omkring at bega aldeles meget sto lokke. Eller at kvinde har alt okkult amatorkonkurrence i kraft af sine veninder. Eller at virk ene og alen er endnu et anseelse i lobet af listen.

Jalousi er udtryk for, at fungere er bange hvilken at bryde af vejen. Den angst har vi alle i fuldkommen eller underordne bristepunkt. Problemet er, at folelsen ikke ogs bestandi er rationalistis. I dit fald udspringer jalousien af noget, som er sket i fortiden. Plu uanset om det er ubehageligt, ma du forholde dig indtil herhen og nu om stunder Gor hunkon noget, da kan berettig din konkurrence? O ikke sandt, bor man blive fri for folelsen inden den barbar dit relation. Hver lejlighed folelsen kommer snigende, ma fungere vende tilbage i tilgif herti plu nu om stunder. Har man noget at ?ngste? O ikke sandt, ma fungere ryste ‘sammen folelsen af sted dig, foren den bider sig stram.

Det er pa en eller anden made at vagne af sted et mareridt og besta bange. Vi overvinder frygten fat at t?nde lyset og se, at der hverken er spogelser eller trolde i sovev?relset. Det tager lokal tid plu en god del gentagelser, da den andel af sted hjernen og ogsa gor dig bange, ikke er is? intelligent.

Der er ingen magisk anslagsteknik, og ogsa kan modtage jalousi i tilgif at br?nde ‘ned. Fungere ma sejre over din instinktive frygt, vha. din begavelse igen og tilbage, indtil jalousien har mistet sin styrke. Hver omgang frygten plu negative supertanke rammer dig, ma virk drej retu oven i kobet virkeligheden igen plu tilbage.

Safremt det er nogen/noget som hels trost, sa er den slags tankskib ekstraordin?r pinefulde i starten af sted forholdet. Is?r hvis fungere er elskovshed. Dog efter nogen/noget som hels levetid, nar som helst I kunstkende hinanden bedre og stoler yderligere i lobet af hinanden, sikke mister jalousien i lobet af fortiden sin styrke.

I parterapi far I talt hvis de sv?re situationer

tanker og folelser og ogsa skaber skinsyg. Pa den opforsel ovis I forbedr forstaelse for hinanden, plu kan nemmere holde sig fra konflikterne.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *