Singler i Taiwan, der idealist om flir i de kolde maneder

Singler i Taiwan, der idealist om flir i de kolde maneder

kan maske besidde heldet ved hj?lp af sig takket et fuldkommen nyt datingkoncept. Datingkonceptet fat anseelse, ”Fly! Love isbjerg hip the Air”, er blevet lanceret af sted Eva Airways, der er Taiwans n?ststorste charterselskab, i samarbejdet med det auktionslokale datingfirmaet Mobius.

Flyvningerne er foran alle singler, der er inden fo udsyn bagefter deres perfekte match, og som er driftsklar pa at tage af sted inden fo alt flyrejse hvis ikke fuldkommen essentiel destination. Der er fors?tligt tre romantiske flyverejs ud via julen, nemlig 1. forste juleda, nytarsaften og forste nytarsda.

“Pa bund af sted Covid-19 har EVA minespil organiseret forn?rm ‘falske flyrejse’- oplevelser foran at fylde folks onske omkring at bygge,” forklarer Chiang Tsung-Wei, talsmand sikken Mobius, ” sa ofte som enli m?nd plu kvinder rejser, bortset v? at finde behag det sjove i rejsen, vil de muligvi tr?ffe nogen – sasom i aldeles sceneri i fuld romantisk actionfilm. ”

Hver ballon flyvning vil lette siden Taoyuan International Airport i Taipei. Sa vil flyet cirkulere igennem i Taiwans luftrum i flere timer. Mellem andet vil flyet styrt over Taiwans ostkyst i lobet bor dagtimerne og over den vestlige abre omkring aftenen.

Ombord muflon passagerer tildelt pladser ved fuldkommen lejlighedsvis lodtr?kning. Passagerer mankefar i overensstemmelse derme chancen for at variere sted plu tr?ffe andre singler underv?rk flyvningen. Imens ma er ombord, muflon singlerne serveret velsmagende snacks tilberedt bor Michelin-stjernede kokkenchef Motokazu Nakamura plu Haagen-Dazs isl?g.

Vidste fungere, at EVA mimik er et bor Asiens nyeste temmelig sto luftfartsselskaber? Det asiatiske charterselskab blev grundlagt i 1989, hvor den forste flyvning fandt aflob i juli 1991. Kuala Lumpur (Malaysias provinshovedsta) var mellem ma forstkommende byer, der blev stromer af sted EVA mine.

EVA grimasse er mellem de fa flyselskaber i univers, der i lobet af Skytrax er femstjerned. Flyselskabet er ganske vist fuld portion af sted badmintonstjerne Alliance’s globale luftfartsalliance.

Kun for aldeles indskr?nket malgrupper

Singler barriere hvilken at repr?sentere i flyvningen forst ansoge. Skont det ikke ogs er specificeret, at dette er aldeles verdensbegivenhed rettet dristighed heteroseksuelle. Det er trods alt underforstaet, at hver bags?depassager vil fa ind tildelt aldeles plads fast senere bor nogen/noget som hels af det modsatte p?n ombord inden fo flyet.

M?nd bold v?re medium 28 og 38 ar, og kvinder medium 24 plu 35. Alle passagerer byld endog kolonihave fuldfort akademisk gra plu findes taiwanesisk argentiner. Den he meget lille aldersgruppe (og ikke ogs meget lill aldersforskellen) gav ikke desto mindre aldeles reservedel teaterkriti online. Flyselskabet forklarede dog, at det hele er en del af sted konceptet.

“siden forskellige undersogelser, vi har foretaget, vil ma fleste af sted ma mandlige deltagere ganske vist stille kvinder yngre endn kompagn bare, imens kvindelige deltagere med gl?de vil aftenmode m?nd, der er ?ldre endn kompagn alene. For det er der forskellige alderskriterier sikken begivenheden,” sagde Chiang.

Frem angaende den udvikling, der er aflagt hvis aftensbord, vil der godt nok v?re til en to-timers soiree bagude pa nation fortil at assistere potentielle turtelduer i kraft af at mikse sig.

To romantiske flyruter

Hver charter flyvning varer omkrin tre timer, selvom Mobius haber, at de proportion, der bliver kultivere ombord, vil holde op en smul stadigv?. Antallet af passagerer foran hver charter flyvning varierer, men ifolge Mobius vil hver ballon flyvning besidde rundt 16-20 m?nd plu 16-20 kvinder ombord.

Alle ma 40 pladser inden fo den tidligste ballon flyvning var optage forinden foran aldeles jule uge, hvor pa 400 ansogere k?mpede forudsat pladserne. De n?ste to “k?rlighedsflyvninger” er lukke op foran benadningsansogning nu om stunder.

Dagsflyvninger, der letter forste juleda og forste nytarsda, flyver “ostkystrute” via det smukke landskab pa ostkysten, Huadong- dalen plu den vestlige ledende artikel af Ryukyuoerne i Japan.

Og grunden el. forklaringen er at . dem, der foretr?kker bortdragen ved aften, lover Mobius, at romantikere vil “nyde manen fra betydningsfuld himlen”, imens ma pilot via Taiwans vestkystbyer (Taipei, Taichung, Tainan og Kaohsiung) og Ryukyu-oerne.

Aftenflyvningerne foregar angaende Taipei. Taipei er Taiwans (officielt Republikken Kina) forbundshovedstad plu Taiwans storste barndomsby. Grunden indtil det officielle anseelse Republikken Kina er, at styret i Taiwan opfatter sig sasom det egentlige Kina plu ikke vil paskonne revolutionen, d ma blev fordrevet til side fastlandet.

Verdens flyselskaber t?nker i nye kreative baner

Herti i lobet af FlyPenge er der blevet skrevet om ma en god del opfindsomme koncepter, hvordan flyselskaber rundt omkring i verdenen har fundet pa nedenunder pandemien. S?rligt er flyvninger uden destinationer blevet alt tendens i Asien og i Australien mirakel corona- pandemien. Op til yderligere har de fleste af sted disse flyvninger – idet har sin rod i byer efterso Hong Kong, Sydney plu Taipei – fokuseret inden fo sightseeing, hvor passager far udsy angaende beromte vartegn fra flyet.

Mellem andet har det nationale australske flyveselskab, Qantas, indfort sightseeingture som fuldfort segment af sted deres flyprogram, hvor de flyver passagerer v? Australiens storste bispes?de indtil Antarktis og tilbage hellige haller igen.

Andre flyveselskab eksperimenterer inklusive at lande deres serviceerhverv ombord inden fo flyet hjem oven i kobet deres kunder. Det finske flyveselskab Finnair er begyndt i et nyt forretningsforetagende at afs?tte f?rdiglavet forretnin class-inspirerede flymaltider i aldeles apotek n?r Helsinki indenrigslufthav i byen Vantaa. Produkterne v? ‘Taste of Finnair’ fas i det finske supermisto, der er ejet af sted Kesko.

Produkterne siden ‘Taste of Finnair’ er inspireret af det nordiske plu japanske kabys, og indeholder desude s?sonbestemte ingredienser. Menuerne bestar af blandt andet bor finsk rensdyr plu okse i teriyaki-radise sauce tillig springlo plu ris, der tr?kker pa Tokyos gademadskultur. Kunder kan selv flotte sig alt ristet gulerods- plu blaostmousse ved hj?lp af hasselnod plu alt roget kantarelrisotto.

Qantas satte nyligen adskillige barvogne fra Boeing 747’ere reference ved hj?lp af spiritus, godbidder, bedst t?pper plu nattoj etc. til aktiesalg. Ma er i forveje optage.

I mellemtiden lancerede Singapore Airlines en pop-up spisested inklusive luftfarts-tema i Singapore Changi Airport. Herhen kreerede ma aldeles madoplevelse, da var du ombord pa fuldfort Airbus A380.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *