10. Var klar villig att ditt affar bakslag

10. Var klar villig att ditt affar bakslag

8. Fortsatt kolla in tillsamman varandra.

Mycket av det sasom hander i e offentligt forhallande kommer att besta svar att forutse sam rusta sig forran det riktig ha rum.

N kan kommunicera sam kommunicera forsavit hurdan n kommer att reagera for tillfallet, skada tills du faktiskt ar dar sam upplever det kanner til ni icke vilka emotioner n kommer att kanna.

Varje offentlig sam beredd att hora hur varandra kanner nar nya situationer erhalla. Fortsatt kontroller in darfor att kika ifall din medspelare annu ar lycklig med arrangemanget, samt viktigast bruten alltsammans, ifall du bagg kanner att no tillsamman tidrymd spenderas med varandra.

Ansats att icke reagera forsavit din medspelare inte kanner hur de trodde att do skulle bega det. Det befinner si nago kanslomassigt konstig situation att navigera, odl att grepp e flytande procedur sam garantera varandra ifall att hur sa du kanner befinner sig giltigt stode dig att arbeta vi det har sallskap.

9. Tjanstgora tillsamman ditt eget sjalvfortroende.

Hurdan bestamd du an kanner i ditt radand kondition, att addera andra manniskor i mixen kommer ungefar bevisligen att bidraga nagon kansla bruten svartsjuka alternativt osakerhet ovan din partners tillgivenhet.

Fore du promenera tillsamman gallande en oppen forhallande plikt n inte blott befinna oomtvistlig kungen hurda n samt din primara kompanjon thaicupid kanner forut varandra, inte me du maste befinna irreversibe bestamd villig din love at dej allena.

Oavsett hur sa saso vaxer op plikt n existera stark i din personligt kansla bruten sjalvtilli sam sjalvaktnin, i synnerhet forsavitt du kanner dig frestad att borja vaga mot varandra dig sjalv tillsamman dom ”andra” partnerna.

N plikt likasa hava fortroendet att konversera forsavit foremal som kan kannas obekvama samt existera mer utsatta forut dina emotioner annu n nagonsin inneha varit forra.

Karleken sam fortroendet n inneha at de personligen plikt besta skyhogt, sa ta en aning tidrym forut jag att verkligen begripa sam vardesatta de sjalv for ni borjar filosofera pa att dividera tillsammans en annan.

Vidga relationer befinner sig nago komplex jonglering av manniskors tidrymd samt emotione. Samt reglerna i saken da arme artikeln befinner si inte alls idiotsakra, sam alltemellanat far ni felaktigt.

Det finns ingen ”spolningsknapp” i e fritt affar, nar ni val age passerat granserna darfor att betrakta andra manniskor kan n ej aterkalla det. Du tvungen filosofera gallande hurdan n kommer att kanna om du inser att det inte befinner si vad ni vill nar det innefatta det.

Uppskattar ni din primara medspelare tillrackligt darfor att avlid a e annan n bryr dej forsavit ifall det befinner sig vad dom ber om dej?

Kackla ifall scenarier innan ni borjar mota andra folk, skad mest bruten allting vara oppensinnade nar ni borjar dela varandra.

Varje beredd pa de argument samt besvikelser ni kan sammantraffa nar du forsoker arbeta genom ett intensivt emotionellt sam komplext metod att vara tillsammans.

Det kan besta det basta sasom nagonsin hant med ditt kondition, men det kan befinna det varsta. Ni ingen anin forran ni tar spranget, sa n maste ta dej tid att beakta om n forlorar dem postumt alltsammans detta befinner si nagon hot du befinner sig tillmotesgaende att ta.

En fritt forhallande handlar ej blott forsavit att existera offentlig darfor at pricka nya personer, inte med att befinna flexibel darfor att befinna sarbar samt frank forsavit dina emotioner tillsamman din partner sam pro de jag.

Forut somlig tv befinner sig det saken dar perfekta motgiften till trycket a ett monogamt karleksforbindelse, nago gallande att fortga vaxa samt elaborera sig inte me att forlora varandra.

Det finns intet domstol alternativt felaktigt satt att handla saker. Betrakta enbart mot att du ick glommer vem eller hur sa saso ar viktigt forut dig eller offrar din personlig lycka via att testa behaga stav massa andra.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *