6, Anvand inte ett VPN nar n anvander Tinder

6, Anvand inte ett VPN nar n anvander Tinder

  1. Logga in villig Facebook, skrida mo Installningar.
  2. Skrida nu till Appar samt belastning darefter gallande alternativet Inloggad med Facebook.
  3. Finn Tinder-appen, scrolla ned saken dar och kompression pa alternativet avverka darfor at avlagsna Tinder a Facebook.

Har befinner sig en genvag darfor at ejakulera till Facebook-appar sam stryka Tinder. Mig hoppas faktiskt att nagon itu ovannamnd metoder hjalper de att logga in pa ditt konto. Kom fast an ihag att det har ej befinner si officiella Tinder-procedurer darfor att ordna problemet.

5, avverka Tinder-appen fran Facebook-appen

Om ni befinner si franvarande av din datamaskin samt vill fixa Tinder-felet. Overvag darpa att avlagsna Tinder-appen a Facebook-appar sam webbplatsinstallningar. Det beror gallande att du kan besta ansluten at Facebook pa Tinder sam ibland ske det nagot i bakgrunden sasom vi ick kan se. Darfor kommer FB ick att tillata dig att begagna ditt ID gallande Tinder-plattformen.

Det befinner si foljaktligen man far bryderi saso “oops nagot gick” osv. Detta kan fasten utmynna att ditt konto far e skuggforbud a Tinder (n age riktig ett). Skad n behover ej tappa hoppet sam testa avlagsna Tinder av Facebook-appen. Har befinner si hur:

  1. Bringa Facebook-appen.
  2. Bege sig at matsedel och darpa Installningar sam Sekretess sam installningar.
  3. Mirake garanti trycker ni kungen Appar samt webbplats.
  4. Belastning omedelbart pa Logga in tillsamman Facebook-fliken.
  5. Gallande fliken operativ trycker ni villig andra bredvid Tinder.
  6. Flanera mot odugli av sidan sam belastning pa knappen stryka bredvid alternativet avverka app.

Darborta ager du tagit bort Tinder-appen av dina Facebook-appar samt webbplatser. Avvakt omedelbar atminston 24 timmar sam prov darefter igen. Saken da narvarand gangen, om problemet befinner sig vag, maste du logga in med saken dar e-postadress saso ni anvander Facebook tillsamman. Glom inte att pressa knappen “Glomt losenord”, lusta ett nytt losenord samt lagra losenordet. Gallande sa metod kommer ditt Tinder-konto att besta bestamt hos dej stav alltid.

Tinder foreslar att n aldrig anvander e VPN nar ni anvander appen. Skad fran e motiv, om du inneha anslutit at e VPN eller anvander ett VPN-app pa din rorlig meda sasom Tinder, forsoka att associera dan den. Stang sedan samtliga appar, inberaknad Tinder, och starta om din mobila division. Prov nu att betrakta forsavitt Tinder-problemet “o, nagot gick felaktigt, forsok aterigen framtid” befinner sig vag. Sjalv befinner si forvissad gallande att han kommer att bliva det.

iPhone: fixa Tinder-problemet “o, nagot gick fel”.

iPhone-anvandare kan ocksa mota problemet “o, nagot gick felaktigt, forsok aterigen framtid” (3) kungen Tinder. Andock det finns felsokningsknep n kan prova darfor att lite det att rulla igen. Fore ni utfor nagot tvingas ni se mo att n ej inneha blivit avstangd a plattformen. Skada forsoka dessa foremal villig iPhone eller iPad darfor att avhjalpa problemet:

Flanera till dina installningar. Lokalisera Tinder-appen i listan och tryck pa den. Tryck darnast gallande Aterstall cachelagrat varudeklaratio sam Aterstall standardinstallningar. Oppna Tinder igen pa din iPhone och test logga in med ditt anvandarnamn sam losenord. Det har borde losa problemet pa din iDevice ColombiaGirl. Forsavitt problemet ann kvarstar, ansats att besiktiga om Tinders server ar nere alternativ ej.

Annars avinstallerar n Tinder-appen saso vanligt villig din iPhone alternativt iPad. Skrida darnast till App Store och installera den nya versionen. Prov darnast tillsammans dina inloggningsuppgifter sam beharska om problemet befinner sig atgardat. Testa fasten att igangsattning om enheten sam beharska forsavit din internetanslutning ar stabil eller inte. Kom tillbaka darfor at forena postumt ett timm och avsyna forsavit allting ar acceptabelt.

Darjamte kan du samt anvanda webblasaren Safari kungen din iPhone eller iPad. Skrida mo Tinder samt ansats koppla. Om problemet kvarstar, tank pa att du har blivit avstangd fran plattformen i tystnad.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *