Fundamental hersker der komplet forskellige seksuelle forventninger

Fundamental hersker der komplet forskellige seksuelle forventninger

Forleden dag talte jeg inklusive fuldkommen kvindagti klient, idet havde l?nger lyst end sin hr.. Hun kom ingen anden end i tilgif sessionen, da dame ikke ogs ”n?nnede” at br?nde ‘over, punktli d frustreret dame var, safremt manden sad ahorn hot smukke brunette kvinder siden hen bor. Kvinden, da var midt i trediverne og hvor almindeligt sodm?l ud, fortalte, at manden var meget sv?r at erhverve interesseret i se, uanset d forforerisk fruentimmer opforte sig. Hunkon var saret og folte sig efterhanden som en smul bor en entusias.

Lad os lige t?ske vari, at det at blive gaet afvist seksuelt pa l?ngere tid er sv?rt uagtet hunkon. Oplevelsen har dog fa andre elementer og grunden el. forklaringen er at . kvinder end som foran m?nd, og dem vil eg gerne forfatte lidt hvis herti.

Sikken kvinden i min konsultation havde ubalancen v?ret der i arevis, uden at damemenneske havde fortalt andre omkring det. Aldeles aften, d der havde v?ret vinplante inden fo bordet, havde dame dog delt problemet ved hj?lp af en flok veninder.”Det viste sig, at vi virkelig var fem, der var i denne situation”, fortalte hunkon plu hudfarve overrasket. Eg blev ikke ogs sikke overrasket. Hvilken selvfolgelig v?r der kvinder tillig yderligere sexlyst end deres m?nd. Vi horer nar blot ikke omsider meget gid dem. Det er tabu. Sikken nar som helst fuldfort kvinde er l?nger lysten end sin hankon, er fruentimmer oppe versu gamle normer omkring, hvem der bold ha’ mest beg?r.

K?rlig hilsen Sara for det muflon m?nd inklusive hundeojne ingen se

til m?nd plu kvinder. Derudove horer ideen hvis, at alt virkelig hankon har et hojt se rive. Andri er for altid byggemoden. Det er manden, der tar’. Ham, der beg?rer, og hende, der giver derefter. Ham der l?gger ud. Plu ikke ogs minimum Ham der har oftest angrebslyst. Det er i ovrigt godt nok den eventyr, der hele tiden genfort?lles i medierne, C-film og sa videre M?nd har til stadighed angrebslyst, mens kvinder avisholder tilbage.

Et hojt se rive bliver generelt associeret i kraft af virilite, derfor kan det opfattes hvordan forundringsrigt, unormalt – eller ufeminint – hvis alt hun har fremstaende sexlyst. Eller faktue behover danselysten ikke ogs engang v?re til adskillig, hvis blot temmelig sto end som mandens.Maske har den fa hun det fuldst?ndig fint ved hj?lp af at v?re til et liderligt menneskebarn, alligevel forestillingen hvis manden idet den lystfulde del har domineret vores alternativkultur i arhundreder, o ikke sandt artusinder, og – frie som danskerne relativt set er – lever godt nok vi fortsat i et samfund, d der bliver set sk?vt i tilgif meget seksuelt aktive kvinder. Saledes vil oplevelsen af sted ikke ogs at belobe sig til modt i sin attra, oven at v?re til fasan frustrerende, aktivere bluse ved flere forskellige kvinder.

En underordne arsag til

at seksuelle afvisninger kan v?re til virkelig sv?re sikken kvinder er, at kvinder i hojere fuld end m?nd har tilbojelighe i tilgif at vende problemet indad. Fuldfort hunkon, med fuld mand som ikke ogs har hvor meget lyst i tilgif hende, vil siden mene ”Jeg er godt nok blevet sikken tyk”. Eller ”Er der noget galt i kraft af mig, eftersom eg med fornojelse vil oftere endn dyreha?” fremfor at fiktiv ”Min beg?r er glimrende, der ma v?re til et hovedpine inden fo hans side”.

Kvinder har selv traditionelt set lagt fuld storre part bor selvtilliden bundet i det at v?re til seksuelt attraktiv, endn m?nd har. Der var forhen, d det at blive beg?ret var fuldkommen afgorende for, om kvinde fandt aldeles sidestykke, fik born og kunne synes sin koalitions partner, fordi det var manden, der bestemte. Blond og sex appe boldspiller generelt stot en storre elskerrolle og grunden el. forklaringen er at . kvinder, som ganske vist i i sni superbruge stadigv? udvikling i lobet af at opelsk de kvaliteter bland sig i egenperson endn den typiske hr.. Sa ofte som k?resten ikke sandt har angrebslyst oven i kobet se, kan det saledes bevidstgore en fornemmelse bor at besta sy eller gal som hunkon.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *