Tinder utvarderin: befinner sig saken dar narvarande dejtingappen vardinna det?

Tinder utvarderin: befinner sig saken dar narvarande dejtingappen vardinna det?

Idag kan nate anvandas till baksida av underben saso helst, vare sig det ar plug, kneg, fritid, parti osv. Mot det har maste vi likasa komplettera mojligheten att veta placera, nagon realism som befinner sig framkomlig tack vare Tinder, saken da dating app mest kanda idag. Vi kanner till all va det ar sam flera tusentals anvandare anvander det. Och ifall ni ager avgjort dej darfor at antrada forbruka det, har forklarar vi alltsamman ni behover darfor att antrada forbruka det, vad du behover vara medveten om samt hurda ni anvander det och om Tinder inneha bra asikter.

Och befinner sig att tinder succ age existera lange. Nar var det en itu do mest sokta orden villig Google. An idag befinner sig sokningar efter dess funktion sam hantering annu ett av do mest besokta sokningarna villig Google. Det ar foljaktligen vi idag ger de saken dar arme guiden darborta ni kan betrakta nyckelfragorna som astadkomme att ni kan ringa nagon bra prestanda av applikationen.

  • 1 Va ar Tinder
  • 2 begaran gallande Tinder samt synpunkt
  • 3 Kompatibla plattformar sam pris
  • 3.1 Tinder Positiv
  • 3.2 Tinder Guld
  • 3.3 Tinder Platinum

Baksida av underben ar Tinder

i dag Tinder befinner si saken da mest bruka applikationen i varlden saso later dig mota nya manniskor. Ehur massa antagande att den befinner sig hejdlost fars, befinner sig sanningen att den ager funnits villig webben i manga ar, nar emeda den dok op. Darefter det ogonblick det kom ut inneha det vuxit lite i taget bruten ytterligar och ytterligar persone runt forsavitt i varlden. Aven fast det realitet att det i denna avsnitt finns flertal andra applikationer for det har, befinner si Tinder utan tvekan den mest bruka samt siffror 1.

Nar Tinder borjade anvandas mer samt mer dok fragan upp vilken offentlig det varenda tankt. Dess nytta ar allman darfor att traffa nya persone. Skad sanningen befinner sig att idag anvander do majoritete anvandare det stav ett mer intimt installning alternativt tillsamman andra glos, ett romantisk dejtingapplikation.

Stav va Om ni befinner sig intresserad bruten att motas manniskor stav e mer intimt installning ar Tinder utan tvekan den ultimata applikationen sasom n kan forbruka. Tank emellertid gallande att det ick blott ar exklusivt att ogonkasta, alldenstund ni tillika kan forbruka det darfor at prata med mannisko med samma arom, alternativ ett enklare fason att lite kompisa.

Begaran kungen Tinder sam synpunk

Framst samt forst befinner si det centralt att minna att det befinner si nagon applikation darfor at mota manniskor sam hava dejter, odl dess nytta ar lovlig stav manniskor kvar 18 ar. Forsavitt n som anvandare icke uppfyller detta krav kommer Tinder att skymma ditt konto samt darmed lite medel mo dess tjanst. Nar ni befinner sig myndig maste ni indicera ditt fodelsedatum Haiti vackra kvinnor och du kommer att vet atnjuta tillgang lagligt.

Stav narvarande befinner sig denna applikation ledig i mer an 190 lander kring om i varlden. Markli av do inneha dock lagt sitt veto till anvandningen fran applikationen eftersom den censur sasom etablerats bruten regeringarna i likvardig lander.

Sedan saken dar kom ut 2012 ager Tinder laddats ner mer ann 340 miljoner ganger samt inneha pro har ytterligare ann 40 tungomal sasom stods. LSkaparna itu Tinder age tankt det “om ett varld av mojligheter”. Och det ha befinner si tack vare Swipe Right-metoden, hur du kan hava beroring tillsamman manniskorna n moter. Forsavitt n skjuter deras imag til hoger befinner sig det sattet att beratta att n uppskattar saken da. Om dito manniska likasa flyttar din imag till moderat betyder det att ni inneha gjort ett matchning. Forsavit du glider til vanster betyder det att det ick finns nagot entusiasm.

Det har befinner si funktionen sasom heter Discovery sasom later de utvardera manniskor utifran din arom. N kan ocksa inaktivera detta alternativet sam din imag kommer inte att visas forut andra. Villig synonym satt, om du har saken dar narvarand funktionen avaktiverad, kan du samt prat pa internet tillsamman personerna som ni matchar.

Ett annan funktion hos Tinder befinner si att kunna stalla in sokkriterier. Detta befinner si de odl kallade filtren sasom later dig ejakulera til somlig profiler postumt plats, distan, kon gallande andra mannisko samt alder. Och av denna syfte Tinder ager avsevart positiva recensioner.

Kompatibla plattformar samt tariff

Tinder inneha redan all versioner tillgangliga allman plattformar. Saken da ager nago applikation stav mobila enheter allman stav IOS, Android alternativt HMS (Huaweis applikationstjanst som en valmojlighe till Googles mobiltjanster). Forutom applikationen finns saken dar aven kungen hemsidan.

Tinder hjalpe for har iOS 12.0 och framti, Android 6.0 och framtid. Om n vill anvanda den i webbversionen finns saken dar ledig i huvudwebblasarna sasom Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox sam Microsoft Edge.

Anvandningen fran applikationen sam webbplatsen befinner sig gratis fransett att uppfatta nago privat framtoning. Inte med att behova avlona kommer ni att klara av gora matchningar, prat pa internet, mota folk sam bruka allihopa andra huvudkonfigurationsalternativ.

Skad Det finns samt andra funktioner saso om ni behover en abonnemang. Det heter Tinder Plus, undantagen grundligt fragor kommer ni att vet bega Svep modera gallande ett obegransat satt, for att vet prat pa Interne tillsamman folk fran andra lander alternativ dessutom andra mojligheter.

Du ager samt Guld-prenumerationen ledig darpa 2017. Detta skanke de mojligheten att se vem sasom befinner si hugad, ha obegransade likes, betrakta historiken kvar avvaktand matcher och avsevart mer. N inneha likasa Tinder Platinum-funktionen sasom har mer exklusiva funktioner.

Priset stav varthan och en itu dessa abonnemang befinner si ej fixerad. Det har varierar avhangig pa alder, flat alternativ skede du vill betala forut prenumerationen.

Tinder Plus

  • Obegransat uppskattar
  • Skolja aterkomst: ni kan angra saken dar senaste gilla eller forkasta n gav.
  • 5 Super Likes per dag: forsavit n vill ge mer an nagon jambordig per dag mo samma manniska samt vasnas dem kunna att det finns e speciellt engagemang.

Tinder Guld

Ett ovrigt abonnemang ni inneha tillgangligt ar Guld. Fransett att hava funktionerna i Tinder Plus (obegransade gilla-markeringar, dumpa ater, 5 supergilla om dagen, 1 boost och pass). Du har dessutom fler ett par exklusiva alternativ.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *