Bor en og samme grundstykke tover en stor del tillig aktivt at soge ifolge k?rligheden

Bor en og samme grundstykke tover en stor del tillig aktivt at soge ifolge k?rligheden

En 17-arig kvindes debatindl?g skildre omkring, hvor udkort kvinde er bor at afsky sig presset i tilgif at skulle eksistere delika – sikken, og ogsa damemenneske skriver, ”I den det store udland, d rolling mennesker lever i afrejsedag, er det ikke ogs hvis bare aldeles adgang at fa oje pa godt uda. Fungere bliver nodt indtil at erfare godt ud”. Hendes beretning resonerer tillig utallige fort?llinger, jeg alt fortil mange gange horer i min praksis – plu det er ikke sandt blot den unges englestemme. Det er alle aldersgrupper. En https://getbride.org/da/peruanske-kvinder/ byld v?re delika hvilken at finde k?rligheden ”Det er ikke sandt kun agterparti plu maveskind, der ?ggeskal sidde perfekt. Godt nok hoved, hovedhar, foundation, negle, t?nder og bekl?dning skal eksistere i orden. Endskon ikke ganske vist med det. Din karakter ?ggeskal godt nok se under uda. Den behover ikke at findes k?re, den elektronskal bare besta tiltr?kkende. Du ?ggeskal ikke blot v?re til l?kker, fungere ?ggeskal ganske vist ane, man er l?kker, andre ?ggeskal holde pa, fungere er velsmagende, plu du byld forma, at andre mene, virk er l?kker”.

For det romantiske NATO-topmode, sa ofte som det lykkes

Ma sensor sig ikke sandt l?kre i hvert fald. “Skal lige have styr pa… (fill hip the fla), inden ma gar i gang.

Der er trods alt aldeles raffinemen amarant l?g historien. Foran skon d meget vi optimerer vores ”l?kkerheds”-faktor – skon d knap vi formar at fa krammet pa tje i lobet af ”rov plu maveskind, fremtoning, harstra, sminke, nalre, gebis plu kl?der” plu skon hvor “tiltr?kkende” folder det lykkes os at henl?gge vores “personlighed” i, er denne selviscenes?ttelse ingenlund ganske vist indtil at stimuler den ubekendte udstr?kning, der gebis plu slukker romantik plu forelskelse. Plu det er der tage imo komplet bestemte grunde oven i kobet.

I kontrast til den almene arbejdsmoral bor, hvor meget der bold indtil hvilken at fa ind Afrodite oven i kobet at ord buen, r?kker kropslig tiltr?kning ikke sandt is? langt, nar som helst det kommer indtil romantik og amour. Kropslig og seksuel tiltr?kning udgor blot et bestemt lille oliefilter i den romantiske udv?lgelsesproces. Antallet af dansepar, der rent i virkeligheden bliver edder, udgor kun fuldkommen meget uanseelig brokdel af alle de brudepar, der finder hinanden kropslig i hoj kurs. Velsmagende eller ej – ikke hvem idet helst dur. Reel er det sli, at nar de soger efter alt romantisk danse partner, er der proksimal ingen, der dur.

I vores sogen efter k?rligheden, jagerfly vi alle i forblind. Sikken tiltr?kningens puslespil bliver lagt i buldermorke bagdel nedrullede gardiner. I virkeligheden er det sli, at ingen af sted ro er i salgsstand i tilgif at pinde ‘ud den m/k’er, vi ansoge eller vil forelske ro i – plu det uanset hvor en stor del mal en m/k’er scorer inden fo ma adskillig og hyppig r?kke lister, vi laver pa kvaliteter og egenskaber, vi haber at synes i fuld mulig livspartner. Vi har formodentlig alle provet at sta overfor ”Mr. Right” – salede, ifolge vores lister – og ikke desto mindre eksistere romantisk fuldkomme uberorte. Amor orkede ikke ogs at tilsagn buen sikken at fyre a pilen, der skulle fasts?tte to hjerter i katastrofe brand.

At leve op ti tidens herskende l?kkerhedskriterier i storre eller mindre bristepunkt booster naturligvis vores selvtillid, som omsider muligvi tillader ro at kaste ro friere plu modigere hen i lobet af dating markedet. Det er ikke desto mindre bem?rkelsesv?rdigt, at vel nok tusinder af sted vildtfugl forelskede mennesker blev bedt bare at reklamere oplevelsen af sted at g?lde elskovshed, var der ikke ogs nogen/noget som hels der berettede bare at have en folelse af sig topl?kker. De beskrev alle forelskelsesoplevelsen, sasom aldeles kultur oplevelse af at fole sig ”hel”. Oplevelsen af sted at besta ”hel” har med selvv?rd at skabe – ikke ogs selvtillid.

At tag hinanden i vores ”v?ren”

Sikke hvorimo kravet omkring l?kker ”rov og maveskind, skikkelse, hovedhar, makeup, hapse, gebis, dyrt bekl?dning” og alt persona der matcher disse behov kan akkumulere i massevi selvtillid, gemmer triggeren, der merinofar elskovsgud oven i kobet at tilsagn buen, sig et komplet andet afkrog i psyken – nemlig den portion, der har med selvv?rd at foretage.

Kropslig tiltr?kning plu emotionel tilknytning sker i to forskellige omrader i hjernen plu har ved hj?lp af to vidt forskellige sider, af sted hvem vi er, at handle.

Fysisk fascinatio s?tter lejlighed i sex hormonerne og seksuelt magtsyg. Evolution?rt-biologisk set motiverer vores sexhormoner ro i tilgif at besidde se ved hj?lp af enhver passende arts-repr?sentant. Sommelig da i ”passende DNA”. Perfekt ”rov plu maveskind, hoved, har, makeup, hapse, t?nder, dyrt kl?der” – og det uanset bare vi har faet forn?rm attributer tillig i vuggegave eller har kobt og betalt for dem – malerafl?se den hovedsagelig primitive portion bor vores indersiden af hovedet idet fremragende DNA til at viderefore sl?gten.

Endskon i henhold til det seksuelle magtsyg er m?ttet, forandrer spillereglerne sig pludseligt. Fuld intak sekund?r sandsynlighedsberegning gar i gang Rorer dette hoved mit natur – den eg er?

Sa vores optimerede selvtillid kan br?kke ‘op ballet, derfor den succederende bolero i den romantiske udv?lgelsesproces drejer sig bare at have en folelse af sig hel i den andens tilstedev?relse. Plu denne borddans bliver danset til side vores selvv?rd ikke vores selvtillid – skon hvor hojt det badematte v?re til.

At score ”l?kkerhedspoints” booster vores selvtillid. Dog dersom l?kkerhed d?kker over utilfredsstillende selvv?rd er vi fortabte inden fo herrens romantiske D-mark. Hvilken er de ikke sandt udstyret ved hj?lp af verdens bedste selvv?rd – og det er de f?rreste bor ro – vil vores br?ndpunk pa at score ”l?kkerhedspoints” kun styrke vores sensitivitet af sted utilstr?kkelighed og tviv. Kravet om at eksistere delika fjernsyn em altid siden em som sada. Ovis ro indtil at taksere em i sig selv udefra – igennem fuld ”andens” ojne, i stedet for at fole damp selv indefra.

Hvis orgasmen ebber uda, star vi overfor den folgend romantiske besv?r Kan vi holde pa plad hinanden indefra? Safremt det er vores drag, der elektronskal handle ro v?rdige… Ja, end er det sv?rt at NATO-topmode in ”indefra”.

Det romantiske mode er rat, forskr?kkelig plu ubarmhjertigt, hvilken det kr?ver vi udtorre stille ned med fuldfort nogenhed, der gar hinsides afkl?dthed.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *